Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Infobulletin ‘Samenwerken aan veiligheid’

De verbeterde meldcode geldt vanaf 1 januari 2019 en bestaat onder meer uit de verbeterde Wet Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Om zoveel mogelijk professionals te informeren organiseerden we (Veilig Thuis Noord Oost Gelderland en de 22 gemeenten* in de regio) in november zes bijeenkomsten. Wegens grote belangstelling zijn in januari en februari nog 2 extra bijeenkomsten georganiseerd.

Bijeenkomsten die in het teken stonden van informatie geven en samen aan de slag gaan met de verbeterde meldcode aan de hand van een herkenbare casus.

In dit infobulletin (PDF) zetten we alle informatie nog eens voor u op een rij en geven we een korte impressie van de bijeenkomsten.

* De regionale bijeenkomsten Samenwerken aan veiligheid werden mede mogelijk gemaakt door Veilig Thuis Noord Oost Gelderland en de 22 gemeenten in de regio Noord Oost Gelderland: Aalten, Apeldoorn, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Doetinchem, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Lochem, Montferland, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Putten, Voorst, Winterswijk en Zutphen.