Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Vacature Gedragswetenschapper

Ben jij een pro actieve gedragswetenschapper die graag een sparringpartner is voor collega’s? Bekijk dan onze vacature.
We zoeken een gedragswetenschapper (minimaal 24 uur) die wil bijdragen aan een veilig thuis voor kinderen en volwassenen.

Wat ga je doen?
Jij begeleidt en ondersteunt de medewerkers in het primaire proces bij de uitvoering van de (boven)wettelijke taken. Door je collega professionals wordt jij als gedragswetenschapper betrokken bij inhoudelijke casuïstiek en beslissingen die genomen moeten worden over een situatie. Vanuit jouw inhoudelijke expertise en wetenschappelijke achtergrond leer je je collega’s om overstijgend te kijken naar een casus. Met jouw advies en begeleiding zorg je ervoor dat je collega’s groeien in hun werk en de kwaliteit van de dienstverlening geborgd blijft.

Ben jij de gedragswetenschapper die wij zoeken?
Jij bent iemand die altijd mogelijkheden ziet, ook al lijken die er niet te zijn. Een positief ingesteld persoon die de juiste prikkelende vragen durft te stellen totdat de feiten op tafel liggen.

“Ons team bestaat uit allemaal hoogopgeleide professionals, maar ook zij kunnen soms vastlopen in een casus. Door van een afstandje te kijken, kan ik degene helpen om een stap verder te komen en weer richting en focus te krijgen.”

Wat heb je in huis?
– Je bent SKJ-geregistreerd als gedragswetenschapper.
– Je hebt academisch werk- en denkniveau (afgeronde opleiding psychologie en/of ortho-pedagogiek).
– Je hebt affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek, gedragsproblemen, verslavingsproblematiek, LVB en culturele diversiteit.
– Je hebt kennis van landelijke, regionale en interne ontwikkelingen op het gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld.

Waarom werken bij Veilig Thuis?

  • Wij zijn een club met enthousiaste, betrokken en ervaren professionals als collega’s.
  • Je komt in een nieuw op te bouwen team met medische expertise
  • Laptop en smartphone
  • Uitstekende reiskostenvergoeding
  • Eindejaarsuitkering
  • Mogelijkheid tot hybride werken. In overleg met je collega bepaal je wanneer je op kantoor bent
  • Deelname aan verschillende opleidingen en trainingen
  • TMA analyse (inzicht in je talenten en valkuilen, leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)

“Werken bij Veilig Thuis betekent alle ruimte om je te ontwikkelen, en om op je eigen manier vorm te geven aan je werk.”

Wat bieden wij?
– Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO jeugdzorg schaal 11, minimaal € 3.506,50 en maximaal € 5.298,33 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de Cao Jeugdzorg.

Je krijgt een jaarcontract en bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden wordt dit contract na een jaar  omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Enthousiast?
Heb je na het lezen van bovenstaand profiel nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Azime Gülhan. Zij is bereikbaar via: 088 500 1100. Ben je serieus geïnteresseerd en ben je benieuwd naar de werksfeer en inhoud van de functie? We gaan graag met je in gesprek.

Solliciteren kan dooreen motivatiebrief en cv te sturen naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?
Op onze website lees je meer informatie over Veilig Thuis. Wil je meer weten over het werk van de gedragswetenschapper? Lees dan het artikel ‘Interne tool als houvast’ in het magazine ‘5 jaar Veilig Thuis NOG’.

 

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.