Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Proclaimer

Veilig Thuis Noord- en Oost Gelderland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Je herkent de website aan het logo linksboven op iedere pagina.
Van de informatie op deze website mag je het volgende verwachten:
– de informatie op de site is correct en actueel
– we schrijven leesbaar en begrijpelijk
– andere websites waarnaar wij voor verdere informatie verwijzen zijn door ons als nuttig beoordeeld; uiteraard kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de exacte inhoud van die websites.

Privacy

Veilig Thuis Noord- en Oost Gelderland hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van de bezoekers van deze website. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die bezoekers verschaffen altijd vertrouwelijk en conform de wet Algemene Verordening Persoonsgegevens wordt behandeld. De door jou als bezoeker verstrekte gegevens gebruiken wij om te kunnen voldoen aan jouw verzoeken. Persoonlijke gegevens die wij ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen. Na afhandeling hiervan worden persoonsgegevens vernietigd.

Lees ook hoe wij met Cookies omgaan.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Veilig Thuis behoudt zich het auteursrecht voor de informatie op deze website, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, mail dan naar info@veiligthuisnog.nl.

Browsers

De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken.

PDF

Enkele documenten op deze website zijn in PDF-formaat. PDF is een bestandsformaat dat ontwikkeld is door Adobe. Om PDF-documenten te kunnen bekijken moet u beschikken over Acrobat Reader, dat u gratis kunt downloaden op www.adobe.nl.

Foute of onvolledige informatie

Ziet u een fout op de website of ontbreekt er informatie? Of kun je niet vinden wat je zoekt? Mail dan naar info@veiligthuisnog.nl. Wij stellen jouw reactie op prijs en doen ons best de website hiermee te verbeteren.