Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Vacature forensisch verpleegkundige

Ben jij die ambitieuze forensisch verpleegkundige die graag verantwoordelijkheid neemt en krijgt? En kun je vanuit je medische expertise de vertaalslag maken naar veiligheid?
Bekijk dan onze vacature voor Forensisch verpleegkundige (uren in overleg 24/36 uur) bij Veilig Thuis Noord Oost Gelderland.

Wat ga je doen?
Je vormt als Forensisch verpleegkundige de brug tussen de medische specialisten en medewerkers van Veilig Thuis. Is er bij een individuele casus medische expertise nodig? Dan wordt jij betrokken! Met jouw medische basiskennis en expertise (bij voorkeur rondom ouderenzorg, verslavingszorg en GGZ) ben jij er om de vertaalslag te maken naar de andere betrokkenen, (paramedische) professionals en ketenpartners. Je legt letsel vast en hebt een scherp oog voor het signaleren van geweld/mishandeling.

Het is een functie die nog in ontwikkeling is. Je krijgt dus alle kansen om deze functie naar eigen inzicht kwalitatief goed neer te zetten. Dit doe je samen met je nieuwe collega die afgelopen 1 april bij ons gestart is.

Ben jij de Forensisch verpleegkundige die wij zoeken?

Jij weet de juiste rol aan te nemen in advies en voorlichting waarbij je initiatief neemt en goed kunt samenwerken. Het is een voordeel als je kennis van en ervaring hebt in het vastleggen van letsel bij volwassenen, seksueel misbruik en vrouwelijke genitale verminking.

Je hebt:
– Een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en post HBO forensische verpleegkunde (BIG, SKJ).
– Ervaring met het doen van risicotaxaties.
– Relevante ontwikkelingen en vakkennis bijgehouden

Waarom werken bij Veilig Thuis?

  • Wij zijn een club met enthousiaste, betrokken en ervaren professionals als collega’s.
  • Je komt in een nieuw op te bouwen team met medische expertise
  • Laptop en smartphone
  • Uitstekende reiskostenvergoeding
  • Eindejaarsuitkering
  • Mogelijkheid tot hybride werken. In overleg met je collega bepaal je wanneer je op kantoor bent
  • Deelname aan verschillende opleidingen en trainingen
  • TMA analyse (inzicht in je talenten en valkuilen, leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)

“Werken bij Veilig Thuis betekent alle ruimte om je te ontwikkelen, en om op je eigen manier vorm te geven aan je werk.”

Wat bieden wij?
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO jeugdzorg schaal 11, minimaal €  3506,20 en maximaal € 5298,33 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de Cao Jeugdzorg.

Je krijgt een jaarcontract aangeboden waarbij we met elkaar afspreken dat bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, dit contract na een jaar wordt omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

“We zijn een lerende organisatie. We stellen onszelf constant de vraag: hoe kunnen we efficiënter en beter werken, en hoe kunnen we onze cliënten beter van dienst zijn.”

Enthousiast?
Kun jij niet wachten om voor Veilig Thuis aan de slag te gaan? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lugunda van Berkum (HR) op telefoonnummer 088 500 1100.
Kijk ook eens op onze website voor meer informatie over het werk van Veilig Thuis Noord Oost Gelderland.

 

Vanzelfsprekend wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.