Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Vacature Gedragswetenschapper

Ben jij een coach, proactief, resultaatgericht en wil je bijdragen aan een veilig thuis voor kinderen en volwassenen? Solliciteer dan als

Gedragswetenschapper
28-36
uur

Wat ga je doen?
Je ondersteunt medewerkers in het primaire proces bij de uitvoering van de (boven)wettelijke taken en bij inhoudelijke casuïstiek en kernbeslissingen. Dit doe je vanuit je specifieke inhoudelijke expertise en je wetenschappelijke achtergrond. Met jouw advies en ondersteuning excelleren medewerkers. Je geeft advies over landelijke, regionale en interne ontwikkelingen op het gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld.

“Onze medewerkers zijn allemaal hoogopgeleide professionals,
maar ook zij kunnen soms vastlopen in een casus.
Door van een afstandje te kijken, kan ik degene helpen
om een stap verder te komen en weer richting en focus te krijgen.”

 

Wat heb je in huis?

  •  Je bent BIG/SKJ-geregistreerd als gedragswetenschapper.
  • Je hebt academisch werk- en denkniveau (afgeronde opleiding psychologie en/of (ortho-)pedagogiek).
  • Je hebt affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek, gedragsproblemen, verslavingsproblematiek, LVB en culturele diversiteit.

“Ik vind het een grote plus dat er vanuit Veilig Thuis veel vertrouwen is om je te ontwikkelen,
en je de kans krijgt om op je eigen manier vorm te geven aan je werk.”

Wat bieden wij?

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO jeugdzorg schaal 11, minimaal € 3.506,50 en maximaal € 5.675,70 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de Cao Jeugdzorg.
  • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Laptop en smartphone
  • Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg bepaal je je kantoormomenten)
  • Thuiswerk- en reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer € 0,19 per kilometer en dienstreizen €0,39 per kilometer)
  • Opleidingen en trainingen
  • TMA analyse (inzicht je talenten en valkuilen, leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)

Welk soort dienstverband krijg je van ons?
Wij bieden je een contract aan passend bij jou en ons.

Kopje koffie of dagje meelopen?
Heb je na het lezen van bovenstaand profiel nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Azime Gülhan. Zij is bereikbaar via: 088 500 1100. Je bent ook altijd welkom om langs te komen voor een kopje koffie.

Ben je enthousiast en wil je reageren op deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan uiterlijk 13 januari naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam. Wanneer geschikte kandidaten reageren, gaan wij zo snel mogelijk met hen het gesprek aan.

Ben je ZZP-er, heb je ervaring met Veilig Thuis en ben je op zoek naar een tijdelijke functie? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Meer weten?
Op onze website lees je meer informatie over Veilig Thuis. Wil je meer weten over het werk van de gedragswetenschapper? Lees dan het artikel ‘Interne tool als houvast’ in het magazine ‘5 jaar Veilig Thuis NOG’.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.