Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis
29 juni 2021

Vacature Gedragswetenschapper

“Iedereen heeft recht op een Veilig Thuis”

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland is het Advies- en Meldpunt Huiselijk geweld en Kindermishandeling. Voor deskundig advies en ondersteuning en/of het doen van een melding. Veilig Thuis is voor iedereen die te maken heeft met (een vermoeden van) geweld binnen afhankelijkheidsrelaties. Werken bij Veilig Thuis Noord Oost Gelderland betekent dat je gedreven bent om samen met collega’s, externe professionals en netwerkpartners huiselijk geweld en kindermishandeling te stoppen en een bijdrage te leveren aan het organiseren van veiligheid in gezinnen/huishoudens.

Wij zijn op zoek naar twee:

Gedragswetenschappers
(32 uur per week)

Je bent welkom in een fijne, professionele en eigentijdse omgeving. Met je betrokken collega’s en samenwerkende netwerk lever je een bijdrage aan de duurzame aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Je kunt je snel verdiepen in casuïstiek, waarbij je goed hoofd- en bijzaken kunt scheiden en kunt relativeren. Je kan goed samenwerken met verschillende disciplines en weet je hiertoe te verhouden. Je hebt interesse in de organisatie en kennis en ervaring met de doelgroep waar mee wij werken en je bent in staat om met jouw bijdrage medewerkers te laten excelleren.

Wat ga je doen?

 • Uitvoerend medewerkers ondersteunen bij de uitvoering van de (boven)wettelijke taken en bij inhoudelijke casuïstiek en kernbeslissingen beschreven in werkwijze Veilig Thuis. Dit doe je vanuit de kaders van Veilig Thuis, jouw specifieke inhoudelijke expertise op basis van jouw ervaring en wetenschappelijke achtergrond.
 • Inhoudelijke werkbegeleiding geven aan individuele medewerkers Veilig Thuis.
 • Adviseren en bijdragen aan beleid over landelijke, regionale en interne ontwikkelingen op het gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld.
 • In samenwerking met andere disciplines signaleren en agenderen van knelpunten, lacunes, nieuwe ontwikkelingen in de uitvoering van de diensten van Veilig Thuis NOG en bedenken van oplossingsrichtingen.
 • Doorlopend ontwikkelen, implementeren en borgen van de voortgang van de kwaliteit van de dienstverlening in samenwerking met de manager.

Meewerken aan de achterwachtfunctie betreffende de bereikbaarheid buiten kantoortijden voor de medewerker Veilig Thuis in de provincie Gelderland.

Wat heb je in huis?

 • Academisch werk- en denkniveau (afgeronde opleiding psychologie en/of (ortho-)pedagogiek)
 • SKJ-registratie gedragswetenschapper
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als gedragswetenschapper
 • Kennis van huiselijk geweld en kindermishandeling
 • Kennis en ervaring van persoonlijkheidsproblematiek, gedragsproblemen, verslavingsproblematiek, LVB en culturele diversiteit
 • Kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen, omgevingsbewustzijn
 • Kennis van en ervaring met proces- en projectmatig werken

Welke wensen hebben we?

 • Dat je kunt werken in complexe en escalerende (of acute) situaties
 • Dat je ervaring hebt met coachen en ondersteunen van professionals
 • Dat je ervaring hebt met het werken in een netwerkorganisatie
 • Dat je stressbestendig bent
 • Dat je proactief en besluitvaardig bent

Wat bieden wij?

Een dienstverband van 32 uur per week en inschaling in de cao jeugdzorg in schaal 11 (minimaal € 3.240,13, maximaal € 4.896,26). Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de CAO jeugdzorg.

Welk soort dienstverband krijg je van ons?

Wij bieden je een jaarcontract aan met de mogelijkheid, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, tot een vast contract.

Contactinformatie

Heb je na het lezen van bovenstaand profiel vragen over de functie? Neem dan contact op met Rieneke de Groot (06-10995528) of Joyce van Meurs (06-30121652), beiden gedragswetenschapper.

Ben je enthousiast en wil je reageren op deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam.

Vanzelfsprekend wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.