Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Vacature HR-adviseur

Wil jij deel uitmaken van een team waarin we met energie en bevlogenheid werken aan een veilig thuis voor slachtoffers, plegers en getuigen? Zet jij jouw passie en talenten in om medewerkers te werven en help je collega’s om zich verder te ontwikkelen?

Solliciteer dan als

HR-adviseur
32 uur per week

Je bent welkom in een professionele en eigentijdse omgeving. Met je betrokken collega’s en samenwerkende netwerk lever je indirect een bijdrage aan de duurzame aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling. Lees hier meer over het werk van Veilig Thuis.

“De medewerkers van Veilig Thuis hebben dagelijks te maken
met onderwerpen als kindermishandeling en huiselijk geweld.
Als HR-adviseur heb je oog voor wat dit met je collega’s doet.”

Je kan goed samenwerken met verschillende disciplines en weet je hiertoe te verhouden. Met jouw advies en ondersteuning excelleren je collega’s.

“Binnen de organisatie ben je de enige HR-adviseur.
Het gaat dus om een functie die een grote mate van zelfstandigheid vraagt.
Jij bent dé vakinhoudelijke expert. Je moet durf en lef hebben.”

Wat ga je doen?

Je bent een enthousiaste, initiatiefrijke HR-adviseur die graag voor een maatschappelijke organisatie wil werken met ruim 90 collega’s. Jij draagt vanuit deskundigheid bij aan uitvoerbare adviezen en plannen voor werving. Je formuleert beleid voor uiteenlopende HR-thema’s. Denk aan onderwerpen als: gezonde personele inzet, verzuimaanpak, complexe casuïstiek, vitaliteit, opleidingen, trainingen en HR instrumenten. Je geeft de leidinggevenden gevraagd en ongevraagd advies.

Je werkt nauw samen met het management (twee managers) en met het ondersteunende team (controller, beleidsadviseur, communicatiemedewerker, bestuursondersteuner, gedragswetenschappers). De directeur/bestuurder is je directe leidinggevende. Daarnaast pak je als projectleider HR-thema’s uit het jaarplan op om tot mooie resultaten te komen.

Daarnaast ben jij de preventiemedewerker voor het welzijn van je collega’s (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, ergonomie, milieu en psychosociale gezondheid). Jij maakt jaarlijks een preventieplan en borgt de activiteiten binnen de organisatie.

Wat heb je in huis?

 • Je bent toegankelijk, legt makkelijk contact en verbindt.
 • Je bent niet perfect, maar altijd lerend.
 • Je bent authentiek, zelfstandig, transparant en reflectief.
 • Je hebt lef om positie te pakken, maar ook om kwetsbaar te zijn
 • Je koppelt analytisch vermogen aan een gezonde hands-on mentaliteit.
 • Je hebt kennis en ervaring op HR-gebied.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.
 • Je hebt een afgeronde HRM-opleiding.
 • Je weet digitale hulpmiddelen in te zetten.

Wat bieden wij?

 • Een functie met veel invloed en brede ontwikkelingsmogelijkheden op HR-gebied.
 • Een dienstverband van 32 uur per week en inschaling in de cao jeugdzorg in schaal 10 (minimaal € 2.833 , maximaal € 4.256 bij 36 uur. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de cao jeugdzorg.
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering van (8,3%)
 • Laptop en smartphone
 • Hybride werken incl. thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Opleidingen en trainingen
 • Talenten Motivatie Analyse (inzicht in drijfveren, talenten en leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)

Welk soort dienstverband krijg je van ons?

Wij bieden je een jaarcontract aan. Bij goed functioneren wordt dit contract na een jaar omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Contactinformatie

Heb je na het lezen van bovenstaand profiel inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met Azime Gülhan, directeur/bestuurder (088 500 11 00). We bieden je graag de mogelijkheid om een (half) dagje mee te lopen.

Ben je enthousiast en wil je reageren op deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.

Vanzelfsprekend wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.