Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Vacature Medewerker Secretariaat

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een organisatietalent en wil je (indirect) bijdragen aan de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling? Solliciteer dan als

Medewerker Secretariaat
24-32 uur

 

Wat ga je doen?
Jij zet jouw talent in en biedt secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning aan de team managers en medewerkers VT. Je ziet werk liggen en onderzoekt mogelijkheden hoe het werk efficiënt en effectief gedaan kan worden. Je maakt daarbij gebruik van de digitale mogelijkheden. Je verzorgt correspondentie, ziet toe op een goede dossiervorming, stroomlijnt binnenkomende telefoontjes. Kortom je bent de spin in het web en je rol kan heel divers zijn.

Wat heb je in huis?

 • MBO-niveau, bij voorkeur administratief of secretarieel medewerker
 • Je bent digitaal vaardig, werkt moeiteloos met MS Office 365 applicaties en je kan snel werken met nieuwe systemen
 • Je hebt een prettige manier van communiceren, bent integer en pro-actief
 • Kennis van administratieve processen

“Het gaat om een functie met veel afwisseling in het werk, je schakelt continue, bewaakt deadlines en signaleert knelpunten.”

Wat bieden wij?

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO jeugdzorg schaal 5, minimaal
€ 2.155,38 en maximaal € 3.048,08 bruto per maand bij een fulltime
dienstverband (36 uur). De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de Cao Jeugdzorg.

 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO jeugdzorg schaal 5, minimaal
  € 2.155,38 en maximaal € 3.048,08 bruto per maand bij een fulltime
  dienstverband (36 uur). De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de Cao Jeugdzorg.
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Laptop en smartphone
 • Thuiswerk- en reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer € 0,19 per kilometer en dienstreizen €0,39 per kilometer)
 • Opleidingen en trainingen
 • TMA analyse (inzicht je talenten en valkuilen, leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)

Welk soort dienstverband krijg je van ons?
In verband met ziekte van een van onze collega’s bieden we een contract voor een half jaar. Startdatum in overleg en het liefst zo snel mogelijk.

Kopje koffie?

Heb je na het lezen van bovenstaand profiel nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Siewarde van Steinvoorn of René Bomhof. Zij zijn bereikbaar via: 088 500 1100. Je bent ook altijd welkom om langs te komen voor een kopje koffie, dan wel graag eerst even bellen om een afspraak te maken.

Ben je enthousiast en wil je reageren op deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan uiterlijk 29 januari 2023 naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam. We gaan graag zo spoedig mogelijk met kandidaten in gesprek om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

Meer weten?
Op onze website lees je meer informatie over Veilig Thuis.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.