Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Vacature Specialist Veiligheid Huiselijk Geweld/Kindermishandeling regioteam Midden IJssel

Ben jij analytisch, besluitvaardig, en resultaatgericht en wil je bijdragen aan een veilig thuis voor kinderen en volwassenen? Solliciteer dan als

Specialist Veiligheid
Huiselijk Geweld/ Kindermishandeling
regioteam Midden IJssel
28-32 uur per week

Wat ga je doen?

Je geeft advies en ondersteuning bij vermoedens van huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Na een beoordeling van een melding, stel je binnen het regioteam vast wat er nodig is om de veiligheid te kunnen borgen en welke interventies noodzakelijk zijn voor herstel van de veiligheid. Je hebt contact met alle direct betrokkenen, doet onderzoek en/of stelt veiligheidsvoorwaarden op samen met het gezin of huishouden. Er is nauwe samenwerking met professionals in het sociale domein. Lees hier meer over het werk van Veilig Thuis.

Vanuit Regioteam Midden IJssel ben je werkzaam binnen de gemeentes Hattem, Heerde, Epe, Apeldoorn, Voorst, Brummen, Lochem en Zutphen.

In verband met de huidige bezetting in het team worden de woensdag en vrijdag je vaste werkdagen.

Wat heb je in huis?

 • Ervaring in het sociale domein
 • Kennis en/ of ervaring van kindermishandeling en huiselijk geweld zoals gezinssystematiek, agressie, geweldspatronen, seksueel geweld is een pré
 • Beroepscode zoals SKJ, BIG, sociaal werk (of de mogelijkheid om deze te behalen)
 • Afgeronde hbo-opleiding (sociale studies)
 • Minimaal 1 jaar werkervaring

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband van 28-32 uur per week en inschaling in de cao jeugdzorg in schaal 10. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de cao-jeugdzorg.
 • Praktijkprogramma van 10 maanden en een eigen mentor
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Laptop en smartphone
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg met je team bepaal je je kantoormomenten)
 • Reiskostenvergoeding
 • Opleidingen en trainingen
 • TMA analyse (inzicht je talenten en valkuilen, leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)
 • Geen weekend- of bereikbaarheidsdiensten

Welk soort dienstverband krijg je van ons?

Wij bieden je een jaarcontract aan waarbij we met elkaar afspreken dat bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, dit contract na een jaar wordt omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Contactinformatie

Heb je na het lezen van bovenstaand profiel vragen over de functie? Neem dan contact op met Siewarde van Steinvoorn, Teammanager. Zij is bereikbaar via: 088 500 1100.

Kun jij niet wachten om voor Veilig Thuis aan de slag te gaan? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam.

Wanneer geschikte kandidaten reageren, gaan wij zo snel mogelijk met hen het gesprek aan. Mochten wij een passende kandidaat gevonden hebben, dan zal de vacature gesloten worden.

Vanzelfsprekend wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.