Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Vacature Specialist Veiligheid HG/KM – regioteam Noord Veluwe

Ben jij analytisch, besluitvaardig, en resultaatgericht en wil je bijdragen aan een veilig thuis voor kinderen en volwassenen? Solliciteer dan als

Specialist Veiligheid
Huiselijk Geweld/ Kindermishandeling
regioteam Noord Veluwe

28-32 uur per week

Wat ga je doen?

Je geeft advies en ondersteuning bij vermoedens van huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Na een beoordeling van een melding, stel je binnen het regioteam vast wat er nodig is om de veiligheid te kunnen borgen en welke interventies noodzakelijk zijn voor herstel van de veiligheid. Je hebt contact met alle direct betrokkenen, doet onderzoek en/of stelt veiligheidsvoorwaarden op samen met het gezin of huishouden. Er is nauwe samenwerking met professionals in het sociale domein.

Vanuit Regioteam Noord Veluwe ben je werkzaam binnen de gemeentes Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Lees hier meer over het werk van Veilig Thuis.

Wat heb je in huis?

 • Ervaring in het sociale domein
 • Kennis en/ of ervaring van kindermishandeling en huiselijk geweld zoals gezinssystematiek, agressie, geweldspatronen, seksueel geweld is een pré
 • Beroepscode zoals SKJ, BIG, sociaal werk (of de mogelijkheid om deze te behalen)
 • Afgeronde hbo-opleiding (sociale studies)
 • Minimaal 1 jaar werkervaring

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband van maximaal 36 uur per week en inschaling in de cao-jeugdzorg in schaal 10. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de cao-jeugdzorg.
 • Praktijkprogramma van 10 maanden en een eigen mentor
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Laptop en smartphone
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg met je team bepaal je je kantoormomenten)
 • Reiskostenvergoeding
 • Opleidingen en trainingen
 • TMA analyse (inzicht je talenten en valkuilen, leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)
 • Geen weekend- of bereikbaarheidsdiensten

Welk soort dienstverband krijg je van ons?

Wij bieden je een jaarcontract aan waarbij we met elkaar afspreken dat bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, dit contract na een jaar wordt omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Kopje koffie?

Heb je na het lezen van bovenstaand profiel nog vragen over de functie? Neem dan contact op met René Bomhof of Siewarde van Steinvoorn. Zij zijn bereikbaar via: 088 500 1100. Je bent ook altijd welkom om langs te komen voor een kopje koffie.

Ben je enthousiast en wil je reageren op deze functie? Stuur je motivatiebrief en cv dan uiterlijk 28 augustus naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam.

Wanneer geschikte kandidaten reageren, gaan wij zo snel mogelijk met hen het gesprek aan. Mochten wij een passende  kandidaat gevonden hebben, dan zal de vacature eerder sluiten.

Vanzelfsprekend wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.