Sluit deze website meteen
Wis geschiedenis
0800 2000 Advies, ondersteuning en melden bij (vermoedens van) kindermishandeling en huiselijk geweld
112 Bij een levensbedreigende situatie
24/7 24/7 gratis gratis

Specialist Veiligheid Huiselijk Geweld/Kindermishandeling Regioteam Oost Veluwe

Wil jij het verschil maken voor iemand die met (vermoedens van) huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft of krijgt?

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland zoekt een:

Specialist Veiligheid Huiselijk Geweld/Kindermishandeling
Regioteam Oost Veluwe
24-36 uur

Wat ga je doen?
Na een beoordeling van een melding van huiselijk geweld en/of kindermishandeling, stel je als eerste vast wat er nodig is om de veiligheid binnen een gezin of huishouden te kunnen borgen. Vervolgens beoordeel je welke interventies noodzakelijk zijn om de veiligheid te herstellen.

Je hebt contact met alle directbetrokkenen om samen te bepalen hoe de situatie verbetert kan worden. Samen met het gezin of huishouden stel je veiligheidsvoorwaarden op. Om tot de beste hulp te komen werk je nauw samen met andere professionals in het sociale domein.

“Wij zijn niet degenen die de cliënt daadwerkelijk hulp verlenen, maar we helpen wel bepaalde knopen door te hakken.”

Word jij de nieuwe ambassadeur van Veilig Thuis?
Wij zoeken iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, sterk analytisch is, gemakkelijk initiatief neemt en zich goed kan inleven in mensen en situaties. Je bent resultaatgericht en signaleert kansen, die je vervolgens toepast in je werk. Goed kunnen samenwerken is in deze functie belangrijk.

Je hebt:
– Minimaal 1 jaar werkervaring in het sociale domein
– Een afgeronde HBO-opleiding
– Beroepscode zoals SKJ (of de mogelijkheid om deze te behalen), BIG, sociaal werk

“Elke casus is weer an­ders en vraagt ook om een andere aanpak, dat maakt ons vak enorm uitdagend.”

Waarom werken bij Veilig Thuis?
– Team Oost Veluwe is een klein team met oog voor elkaar en een sterk gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel.
– Een praktijkprogramma van 10 maanden en een eigen mentor
– Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
– Laptop en smartphone
– Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg met je team bepaal je je kantoormomenten)
– Reiskostenvergoeding
– Deelname aan verschillende opleidingen en trainingen
– TMA analyse (inzicht je talenten en valkuilen, leidraad voor ontwikkelingsmogelijkheden)
– Geen weekend- of bereikbaarheidsdiensten

“We zijn een club met enthousiaste, betrokken en ervaren mensen. Werken bij Veilig Thuis betekent alle ruimte om je te ontwikkelen, en om op je eigen manier vorm te geven aan je werk.”

Wat bieden we je?
Een dienstverband van maximaal 36 uur per week en inschaling in de Cao Jeugdzorg in schaal 10. De inschaling is afhankelijk van je werkervaring. Verder gelden de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bepaald in de Cao Jeugdzorg.
Je krijgt een jaarcontract aangeboden. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, wordt dit contract na een jaar omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

“We zijn een lerende organisatie. We stellen onszelf constant de vraag: hoe kunnen we efficiënter en beter werken, en hoe kunnen we onze cliënten beter van dienst zijn.”

Regioteam
Vanuit regioteam Oost Veluwe ben je werkzaam binnen de gemeentes Apeldoorn, Epe, Heerde en Hattem.

Enthousiast?
Kun jij niet wachten om voor Veilig Thuis aan de slag te gaan? Stuur je motivatiebrief en cv dan naar sollicitaties@veiligthuisnog.nl, onder vermelding van de vacaturenaam. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je graag eerst een kop koffie komen drinken om de sfeer te ervaren of heb je vragen? Neem dan contact op met René Bomhof  op telefoonnummer 088 500 1100. Je bent ook van harte welkom om eerst een dag mee te lopen met één van onze collega’s.

Meer weten?
Kijk op onze website en lees de verhalen van misschien wel je toekomstige collega’s Merlijn, Nicole en Willem. Zij nemen je mee in het werk van de regioteams.

Vanzelfsprekend wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

Veilig Thuis Noord Oost Gelderland staat midden in de samenleving. Daarom zetten wij in op meer diversiteit binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. We werken hard aan een open cultuur met ruimte voor ieders unieke talent. Voor ons is diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Diversiteit zit ook in de verschillende kwaliteiten van mensen, in de manier van werken en de manier van denken. Ons streven is dat onze organisatie een afspiegeling is van de samenleving met al haar verschillen.